0470-22488 info@zettan.se

Evenemang

Här visar vi upp alla händelser hos oss permanenta som tillfälliga. Skulle ni själva ha någon idé för ett roligt evenemang eller kanske vill hålla ett eget hos oss, välkomna att höra av er till oss.

evenemang på Zettan´s bistro

Helgbrunch

Helgbrunch

Varje lördag & söndag mellan 10-14 har vi en brunch öppen med allt från klassikern ägg & (kalkon)bacon, egenbakade bröd och massvis av veganska alternativ. Fb event

159kr

Brädspelskväll

Brädspelskväll

Varje torsdag spelar vi brädspel från kl.17, kom själv och bli matchad med andra spelintresserade eller ta med eget spel och gäng. Inga förkunskaper krävs. Läs mer här

0kr

Konstutställning Lasse

Konstutställning

Akryltavlor målade utav Lars-Göran Granlund finns nu upphängda i vårt konferensrum, välkomna in att studera dem eller kanske till och med köpa med en hem.

0kr

Keramikmålning

Keramikfigurer och akrylfärg finns på plats för att målas med, onsdagar mellan 15-18 finns även Judith från Kreativa på plats, läs med om henne och Kreativia här.

70kr+figurkostnad

Brädspelsdemo

Vi har äran att ha Emil Bergström med hans enomra utbud av spel hos oss för att demonstrera dessa. Kom för att testa något spel du inte testat förut och slipp läsa igenom reglerna, Emil hjälper er komma igång och är där under hela spelets gång.

Zettans spelkvällar

Brädspelsdemo evenemang

Mysterybox

29/11 Mystery Game

Emil har denna gång med sig ett mysteriespel, dyk upp för att få veta vad det är!

Event länk

Speldemo Red November

12/12 Red November

Spelet tar ungefär en timma att spela och är för 2-8 spelare från 14år och uppåt.

Event länk

Speldemo Cosmic encounter

Cosmic Encounter

Spelet tar ungefär en timma att spela och är för 3-6 spelare från 16år och uppåt

Event länk

Finns det något spel som du funderar på att köpa men som du skulle vilja testa först?

Säg till oss så ska vi se om vi akn annordna en egen speldemo som passar just er. Vi kan även ställa upp på företagsevent. Klicka här för att komma till våran kontaktsida.